Ons verhaal

De betere keuze voor producten van ver weg

De wereld heeft ons zoveel lekkers te bieden. Maar producten van ver weg smaken pas écht goed als ze gemaakt zijn met oog voor de mens en hart voor de wereld om ons heen. Daarom kies je voor Goodly. We leggen je graag uit waar we voor staan en wat we belangrijk vinden bij het maken van onze producten. 

Lange afstanden, korte ketens

Goodly probeert de handelsketen voor producten van ver weg zo kort mogelijk te houden. Want hoe minder schakels, hoe meer er over blijft voor de makers van onze producten. Ook vinden we het belangrijk om te weten waar onze producten vandaan komen en hoe ze gemaakt zijn.

Duurzaam
& sociaal

De aarde is geen onuitputtelijk bron. Daarom werken we samen met boeren, telers en andere voedselmakers die rekening houden met het milieu en zich inzetten voor natuurbehoud. We streven ook naar veilige en gezonde werkomstandigheden voor iedereen die bijdraagt aan Goodly-producten.

Puur &
smaakvol

Bij Goodly kiezen we voor ingrediënten van hoge kwaliteit. Het liefst zo puur mogelijk, dus zonder kunstmatige toevoegingen. Al is dat soms nodig om de houdbaarheid van producten te garanderen. We verfijnen en testen onze producten net zo lang tot we zeker weten dat ze niet alleen uiterst verantwoord, maar ook buitengewoon lekker zijn. 

Eerlijk over beter

Bij Goodly helpen we je om betere keuzes te maken voor producten van ver weg. We snappen dat je daarbij zekerheid wilt. Daarom werken we samen met producenten die werken volgens de standaarden van internationale keurmerken, zoals Rainforest Alliance. We kijken steeds hoe we onze producten nog duurzamer, socialer en eerlijker kunnen maken. 

Wil je onze producten proeven?

Dat kan! Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvende Goodly-experience bij jou op locatie.