Zuivere koffie met een goed verhaal!

Welke koffie
serveer jij straks?

Kies uit biologische koffie en Rainforest Alliance-gecertificeerde koffie. Je kunt ons koffie verkrijgen als bonen of als gemalen koffie. Met twee verschillende roastprofielen bieden we voor iedere koffieliefhebber een heerlijke, eerlijke koffie. 

Rainforest Roast

750 gram

Beschikbaar als:

Land van herkomst

Brazilië, Peru, Colombia, Indonesië & Ethiopië

Verhouding

90% Arabica, 10% Robusta

Brandprofiel

Medium Roast

Gecertificeerd

Rainforest Alliance

Alles over Rainforest Alliance-koffie

Onze Rainforest Alliance-gecertificeerde bonen zetten zich in voor de bescherming van het tropisch regenwoud en behoud van de bodemkwaliteit en biodiversiteit. Ze gaan zorgvuldig om met water en energie en krijgen training over klimaatslimme koffieteelt. Welzijn is ook een belangrijk criterium van het Rainforest Alliance-keurmerk.  Gecertificeerde boerderijen zijn veilige woon- en werkplekken waar de mensenrechten worden gerespecteerd.

Volle body, milde smaak

De zachte, aromatische arabicaboon vormt de basis van onze Rainforest Alliance-koffie. Onze koffiebranders branden deze boon zo’n 12 minuten lang op een temperatuur van 200 graden. Zo ontstaat een heerlijk kopje koffie met een volle body en milde smaak.

Binnenkort ook biologische koffie verkrijgbaar

Bio beans

750 gram

Beschikbaar als:

Land van herkomst

Indonesië, Peru, Honduras & Ethiopië

Verhouding

90% Arabica / 10% Robusta

Brandprofiel

Full City Roast

Gecertificeerd

EU - Biologisch

Alles over biologische koffie

Voor de teelt van deze biologische koffie gebruiken onze boeren organische mest. Chemische bestrijdingsmiddelen komen er juist niet aan te pas. Dat is beter voor de bodem, goed voor de biodiversiteit en gezond voor de boer. Jouw kopje koffie zelf is ook puur natuur, dus zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Krachtige koffie, rijke smaak

De zachte, aromatische Arabicaboon vormt de basis van jouw biologische Goodly-koffie. Daar voegen we krachtige Robustabonen aan toe. Onze koffiebranders branden de koffiebonen zo’n 13 tot 14 minuten op een temperatuur van rond de 208 graden. Het resultaat? Een krachtig kopje koffie met een rijke smaak!

Wil je onze producten proeven?

Dat kan! Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvende Goodly-experience bij jou op locatie.